GABORAS
Mobil Uygulama
İndir
KVKK Aydınlatma Bildirimi

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Dijital Gayrimenkul Okuryazarlığı (DGO) Ürün ve Hizmet Alan Kişi Aydınlatma Bildirimi

1. Veri Sorumlusu

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve sair mevzuat (KVKK) gereği veri sorumlusuna ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

Veri Sorumlusu İşletme UnvanıGaboras Gayrimenkul Borsası Anonim Şirketi
MERSİS/TCK No0388115923500001
Posta Adresiİkitelli OSB Mah. Yıldız Teknik Üniversitesi İkitelli Teknopark Z-09, 34490 Başakşehir İstanbul
KEP Adresigaborasgayrimenkul@hs1.kep.tr
Telefon/Faks+90 (850) 711 06 00
Ayrıntılı Bilgi İçin Web Adresiwww.gaboras.com.tr
İlgili Kişi Başvuru E-Posta Adresikvkk@gaboras.com

2. İşlenebilecek Kişisel Verileriniz

Veri Sorumlusu ile paylaşmanız veya gerekli olması halinde işlenebilecek kişisel verileriniz aşağıda yer almaktadır.  

Veri KategorisiTarafınıza İlişkin İşlenebilecek Kişisel Veriler
Kimlik VerisiAd, Soyad
İletişim VerisiTelefon Numarası, E-Posta
Mesleki Deneyim VerisiMeslek
İşlem GüvenliğiTrafik Bilgisi-IP-Log Bilgisi
Görsel ve İşitsel KayıtlarVideo Kayıtları vb.
PazarlamaSizinle Kuracağımız İletişim Hakkında Detaylar (Adresiniz, Görüşme Tarihi-Notları vb.)

3. Kişisel Verilerinizin Elde Edilme Yöntemleri

Kişisel verileriniz Şirketimizce sunulan “Dijital Gayrimenkul Okuryazarlığı” hizmetimizden yararlanmak istemeniz ve bu talebinizi yerine getirebilmemiz gayesi Şirketimize başvuruda bulunmanız ve hizmetimizden yararlanmanız hallerinde otomatik/kısmen otomatik ve herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla toplanabilecektir.

4. Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Hukuki Amaç ve Sebepler

a. Veri sorumlusu olarak yukarıda belirtilen yöntemler ile elde ettiğimiz kişisel verileriniz yalnızca 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunun 5 maddesinde belirtilen kişisel veri işleme şartları çerçevesinde işlenebilmekte ve paylaşılabilmektedir.

b. Şirketimizle aranızda Dijital Gayrimenkul Okuryazarlığı Hizmetimize Kimlik, İletişim, Mesleki Deneyim, İşlem Güvenliği, Görsel ve İşitsel Kayıtlara ilişkin kişisel verileriniz bilgi güvenliği süreçlerinin yürütülmesi, iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi, faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, mal / hizmet satış sözleşmelerinin yürütülmesi, veri sorumlusu operasyonlarının güvenliğinin temini amaçları ile; bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması, İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanılarak İşlenebilecektir.

c. Kimlik, İletişim Ve Mesleki Deneyim ve Bunlara Bağlı Olarak Pazarlama Veriniz ise istisnai olarak ayrıca ve açıkça özgür iradenize dayanan açık rızanızın bulunması koşulu ile SMS&Mailing&Otomatik/Toplu Arama Faaliyetleri gibi pazarlama faaliyetlerinde Firma/Ürün/Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi, Organizasyon Ve Etkinlik Yönetimi, Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yönetilmesi, Performans Değerlendirme Süreçlerinin Yönetilmesi, Reklam/Kampanya/Promosyon Süreçlerinin Yönetilmesi, Stratejik Planlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikâyetlerin Takibi, Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi amaçları ile açık rıza hukuki sebebine dayanılarak işlenecek aksi halde işlenmeyecektir.

5. Kişisel Verilerinizin Aktarılması

Yukarıda belirtilen amaçlarla, kişisel verilerin aktarıldığı kişi/kuruluşlar; yasal mevzuat hükümlerinin izin verdiği veya yükümlü kıldığı kamu tüzel kişileri ve onlara bağlı yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile; avukatlarımız, bağlı ortaklıklarımız, müşterilerimiz, tedarikçilerimiz, çözüm ortaklarımız, grup şirketlerimiz ve/veya doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz; Şirket olarak faaliyetlerimizi yürütmek üzere sözleşmesel olarak hizmet aldığımız, işbirliği yaptığımız, her türlü kişisel verilerinizin muhafazası, yetkisiz erişimlerin önlenmesi ve hukuka aykırı olarak işlenmelerini önlemek gibi veri güvenliği tedbirlerinin alınmasında bizimle birlikte sorumlu olan yurtiçi/yurtdışı kuruluşlar ve diğer üçüncü kişilerdir. Kişisel verileriniz ancak 6698 sayılı Kanun ve ilgili mevzuata uymak kaydıyla aktarılabilecektir.

6. Haklarınız

a. 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. maddesi kapsamında, kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme; işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme; verilerinizin işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme; yurt içinde veya dışında verilerinizin aktarıldığı 3. kişileri bilme; verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde düzeltilmesini isteme; Kanun’a ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun işlenmesine rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme; verileriniz aktarılmışsa yapılan düzeltme, silme veya yok etme işleminin verilerin aktarıldığı 3. kişilere bildirilmesini isteme; verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize sonucun ortaya çıkması durumunda itiraz etme; verilerinizin kanuna aykırı işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahip olduğunuzu bildiririz.

b. Veri sahibi olarak taleplerinizi yukarıda yer alan web sitesi adresinden ulaşacağınız “İlgili Kişi Başvuru Formu”nu doldurarak Veri Sorumlusuna Başvuru Usul Ve Esasları Hakkında Tebliğ’e göre yazılı olarak noter aracılığı veya iadeli taahhütlü mektup ile yukarıda yer alan posta adresine, kayıtlı elektronik posta (KEP), güvenli elektronik imza, mobil imza ya da daha önce tarafımıza bildirdiğiniz ve sistemimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinizi kullanarak yukarıda yazılı KEP adresimize veya KVKK iletişimine tahsis edilen e-posta adresimize iletebilirsiniz.

ÜCRETSİZ E-POSTA ABONELİĞİ